Operatie Sky zet orde op zaken!

Publicatiedatum

Auteur

Franky Demon

Deel dit artikel

Veiligheid is een topprioriteit! De drugscriminaliteit zorgt vaak voor heel wat onrust bij mensen en verhoogde het onveiligheidsgevoel. Dankzij operatie Sky werd orde op zaken gesteld. Maar liefst 1.600 politiemensen werden ingeschakeld om huiszoekingen te doen. Deze grootschalige actie tegen de drugscriminaliteit is nooit gezien in ons land.

De cocaïnehandel heeft een flinke dreun gekregen, maar zal waarschijnlijk niet lam liggen. Nu moeten we alle zeilen bijsteken om ervoor te zorgen dat we de haven van Antwerpen als draaischijf van de cocaïnehandel cleaner kunnen houden. investering in extra middelen zijn nodig zodat onze politie op een snelle en vlotte manier kan werken.

Nieuws

Terug sportstrand in zeebrugge deze zomer

De zomer komt eraan, wat betekent dat Sportdienst Brugge opnieuw inzet op het sportstrand in Zeebrugge. Sinds 15 juni is alles klaar en kun je genieten van een zomer vol sport, spel en plezier. Het sportstrand is de hele zomervakantie doorlopend open van 10.30 tot 17.30 uur en bevindt zich ter hoogte van het Badengebouw.

Tijdelijke bestemming voor voormalige Godelievekerk in Sint-Michiels

Begin 2023 kocht Stad Brugge de Godelievekerk in Sint-Michiels van de Emmaüsparochie tegen de prijs van 240.000 euro. In afwachting van een definitieve bestemming vinden nu al een aantal verenigingen / organisaties een tijdelijk onderdak in de voormalige kerk.

125 jaar Cercle Brugge

Cercle Brugge maakt vandaag furore onder het motto ‘1 keer groen, altijd groen’, maar Cercle is allerminst een ‘groentje’ in Brugge. Dit jaar viert ‘onze ploeg van ’t Stad’ de 125ste verjaardag. De geschiedenis gaat dus terug tot 1899 wanneer de broeders Xaverianen binnen een oud-leerlingenverenigingen een sportieve ‘Cercle’ oprichten. Eerst nog met cricket en tennis, maar al snel werd voetbal de meest succesvolle tak.