WK wieleroutfit

Publicatiedatum

Auteur

Franky Demon

Deel dit artikel

De stad pakt uit met een unieke wieleroutfit in het WK-thema. Het gaat om een mooi ontwerp in kwaliteitsvol materiaal, waarvan er slechts een beperkt aantal verkocht zullen worden.

Het WK is een uniek evenement. Daarom grijpen wij deze gelegenheid aan om de Bruggeling letterlijk te laten voelen hoe het is om als deelnemer door de stad te fietsen. De outfit is donkerblauw, met een subtiele kleurspeling en een wit Brugge-logo dat het truitje met korte mouwen kenmerkt. Niet te vergeten is de regenboogband aan de rechtermouw. De korte broek met zeem is dan weer egaal blauw. Een perfecte match om het WK wielrennen te huldigen.

Stad Brugge en Santini, een Italiaanse fabrikant van wielerkledij die ook de officiële merchandising partner van de UCI is, slaan de handen in elkaar voor deze ‘limited edition’ wieleroutfit die zowel Stad Brugge als het WK verenigt.

Er zijn precies vijfhonderd wieleroutfits voor hem én voor haar in verschillende maten te verkrijgen. Omwille van duurzaamheid wordt er enkel gewerkt met een vooruitbestelling tot de voorraad is uitverkocht. Het is mogelijk een vooruitbestelling te plaatsen via de Museumshop.

De WK-wieleroutfits zijn verkrijgbaar via:

Museumshop Arentshof, Dijver 12, 8000 Brugge

Openingsuren: elke dag van 09.15 tot 18.00 uur, behalve op maandag

 Online bestellen: https://www.museabrugge.be/bezoek-onze-musea/museumshops/bestelformulier-museumshop

Nieuws

Deze zomer terug zwemmen in de Brugse reien

Op 29 juni 2024 is de zwemzone aan de Coupure opnieuw open. Liefhebbers van openwaterzwemmen kunnen er terecht tot en met zondag 1 september voor een frisse duik in onze Brugse Reien. Een unieke belevenis! De zwemzone bevindt zich aan de Coupure, met ingang aan de Predikherenrei. Zwemmen kan elke dag van 13.00 tot 20.00 uur. Redders houden een oogje in het zeil. Zwemmen is er gratis.

 

Terug sportstrand in zeebrugge deze zomer

De zomer komt eraan, wat betekent dat Sportdienst Brugge opnieuw inzet op het sportstrand in Zeebrugge. Sinds 15 juni is alles klaar en kun je genieten van een zomer vol sport, spel en plezier. Het sportstrand is de hele zomervakantie doorlopend open van 10.30 tot 17.30 uur en bevindt zich ter hoogte van het Badengebouw.

Tijdelijke bestemming voor voormalige Godelievekerk in Sint-Michiels

Begin 2023 kocht Stad Brugge de Godelievekerk in Sint-Michiels van de Emmaüsparochie tegen de prijs van 240.000 euro. In afwachting van een definitieve bestemming vinden nu al een aantal verenigingen / organisaties een tijdelijk onderdak in de voormalige kerk.